Olimpia-Rio2016

Bezöldült az olimpiai medencékben a víz

Kevesebb mint 24 órával azután, hogy az olimpiai műugró medence vize nyugtalanító zöld árnyalatúvá változott, a szomszédos vízilabda medence is elszíneződött.

2016.08.11 11:51ma.hu

Nincs egy nap különbség a között, hogy az olimpiai műugró medence és a szomszédos vízilabda medence zöld színűre változott Rióban. Bár eleinte senki sem tudta megmagyarázni a jelenséget, a legfrissebb információk szerint az algák miatt lett fura árnyalatú mindkét víz.

Bármennyire is visszataszító, a szakértők szerint nem veszélyes a sportolókra, mindazonáltal az olimpiai résztvevők szerint nem egészen jó így versenyezni.

Itt még az egyik kék, a másik zöld



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.