Olimpia-Rio2016

Rio 2016 - Hosszú visszalépett a 200 méter pillangótól

Továbbjutása esetén a magyar idő szerint szerda hajnali programban 50 perccel az egyik legnehezebb szám, a 200 méter pillangó elődöntője után kellene a 200 méter vegyes fináléjában szerepelnie.

2016.08.09 19:10MTI

Az immár kétszeres olimpiai bajnok Hosszú Katinka visszalépett a 200 méter pillangó keddi előfutamától, amelyben így csak Szilágyi Liliána képviseli a magyar színeket.

A 400 méter vegyesen világcsúccsal, 100 méter háton pedig minden idők második legjobb idejével győztes 27 éves bajai úszó azért nem indul, mert továbbjutása esetén a magyar idő szerint szerda hajnali programban 50 perccel az egyik legnehezebb szám, a 200 méter pillangó elődöntője után kellene a 200 méter vegyes fináléjában szerepelnie.

Utóbbi számban világ- és Európa-bajnokként, egyúttal világcsúcstartóként a második idővel jutott a legjobb nyolc közé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.