Rio 2016

Országos csúccsal lett 12. a 4x100 méteres férfi gyorsváltó

Hiába úszott országos csúcsot a Kozma Dominik, Bohus Richárd, Takács Krisztián, Holoda Péter összeállítású magyar 4x100 méteres gyorsváltó, a vasárnapi előfutamok során ez is csak a 12. időt jelentette, így a kvartett nem jutott döntőbe a riói olimpián.

2016.08.08 07:14MTI
MTI/Kovács Tamás

A magyar négyes 3:15.21 perccel ért célba, ezzel a májusi, londoni Európa-bajnokságon elért 3:16.55 perces rekordot adta át a múltnak. A kontinensviadalon ugyanilyen összeállításban úszott a staféta.

A váltó első tagja, Kozma 48.77 másodperc alatt tudta le a távját, így mindössze egyetlen századdal maradt el saját országos csúcsától, amelyet a két évvel ezelőtti Eb-n úszott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.