Rio 2016

Több tucat olimpiai aranyérem archív felvétele az M4 Sport honlapján

"A Magyar-vándor meghódította Montreált, Hegedűsé a 100. magyar arany Münchenben, Darnyi Tamás világcsúccsal igázta le a világot, Egérke híres utolsó 100 métere, drámai győzelem a szerbek ellen az utolsó percben..."

2016.08.04 14:58MTI

Több tucat magyar olimpiai aranyérem archív videofelvétele érhető el az m4sport.hu oldalon.

"A Magyar-vándor meghódította Montreált, Hegedűsé a 100. magyar arany Münchenben, Darnyi Tamás világcsúccsal igázta le a világot, Egérke híres utolsó 100 métere, drámai győzelem a szerbek ellen az utolsó percben" - emel ki néhány emlékezetes pillanatot az Arany Percek bejátszásaiból a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtöki közleménye, amelyben kifejti, a honlapon a legizgalmasabb archív felvételekkel tisztelegnek a múlt sikeres magyar bajnokai előtt.

Az M4 Sport és az M5 minden eddiginél több élő adással jelentkezik a pénteken kezdődő riói olimpiáról. Összesen 750 órányi közvetítés foglalja el a két adó képernyőjét augusztusban, és ennek több mint fele élő adás lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.