Véghajrá

Még 1 napig lehet szavazni a 2024-es olimpia logójára!

Budapest pályázik a 2024-es Nyári Olimpiai és Paralimpiai Játékok megrendezési jogáért. 2024-ben egy olyan világesemény házigazdái lehetünk, amely az egész világgal megismertetné fővárosunkat, így nem árt a megfelelő logó és arculat.

2016.04.12 09:31ma.hu

Budapest hivatalosan is versenybe szállt a 2024-es Nyári Olimpiai és Paralimpiai Játékok rendezési jogáért. a Magyar Olimpiai Bizottság és a Design Terminál nyílt pályázatot hirdetett a Budapesti Pályázat logójának és egyéb arculati elemeinek megtervezésére. A pályázatra rengeteg pályamű érkezett hazai grafikusoktól.

A Budapest 2024 logópályázat közönségszavazása még egy napig tart, aki teheti, segítsenk kiválasztani a pályaművek közül a közönségdíjas alkotást ITT >>>

Most ez áll nyerésre

A pályázat végső arculatának és logójának kiválasztása már megtörtént a szakmai zsűri által, így a szavazás azt nem befolyásolja. Azt majd itt jelentik be>>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.