Phelps, mint tanácsadó?

Phelps adott tanácsokat az aranyérmes brazil úszónak

Michael Phelps, a pekingi olimpia nyolcszoros bajnoka adott tanácsokat Cesar Cielo Filhónak, aki Brazília első ötkarikás úszó aranyérmét nyerte 50 méter gyorson.

2008.08.20 13:15MTI/ ma.hu

Úgy tűnik Michael Phelps már készül a civil életre, és lehet, hogy úszóedzőnek áll?

Napvilágot látott ugyanis, hogy az 50 méteres gyorsúszó számban olimpiai bajnoki címet szerzett brazil Filhonak Phelps adott szakmai tanácsokat, lévén már több éve Amerikában készül és versenyez a brazil úszó.

"Nem vagyunk barátok, de pályafutásom elején hasznos tanácsokat kaptam tőle" - magyarázta a Pekingben 50 méteres gyorsban győztes, 100 méteren pedig holtversenyben harmadik Cesar Cielo Filho, aki az amerikai GP-versenyekről ismeri Michael Phelpset.

"Brazíliában a kemény viadalok hiányoznak. Azzal, hogy az amerikai versenyeken Phelpsszel egy futamban indulhattam, hozzászoktam, hogyan kell küzdeni a legjobbak ellen. Ez sokat segített nekem abban, hogy idáig jutottam. Minden századmásodperc számít" - mondta a már három éve az Egyesült Államokban készülő Cielo, aki hazája első és eddig egyetlen olimpiai bajnoki címét nyerte a kínai fővárosban.


Az MTV online olimpiai TV adása

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.