Szocsi

Yarnold komoly előnyt szerzett a női szkeleton első napján

A verseny első két futamát követően Elizabeth Yarnold komoly, csaknem fél másodperces előnnyel vezet a női szkeletonosok versenyében a téli olimpián, Szocsiban.

2014.02.13 11:09MTI
sochi2014.com

A 25 éves brit az első futam után még mindössze öt századdal előzte meg közvetlen üldözőjét, az orosz Taytjana Nyikityinát, ám a hazai szkeletonos másodikra gyengébben csúszott, így hátránya 55 századmásodpercre nőtt, ráadásul Noelle Pikus-Pace is megelőzte őt.

A második helyezett amerikai 44 századdal követi Yarnoldot. A verseny pénteken a harmadik és negyedik futammal fejeződik be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.