Szocsi 2014

Arcába csapódott korong miatt nem ment Szocsiba az amerikai hoki-főigazgató

Súlyos fejsérülést szenvedett, ezért nem tud vasárnap az amerikai jégkorong-válogatottal elutazni Szocsiba, az olimpiára David Poile főigazgató. Sőt, újabb hiányzó a szlovák hokicsapatban is.

2014.02.08 15:26MTI

A szakember az NHL-es Nashville Predators főigazgatója is egyben, akinek klubcsapata pénteki edzésén egy erős lövés után az arcába csapódott a korong. Azóta már kétszer megműtötték, de biztos, hogy nem tud vasárnap elrepülni a téli olimpiára. A Nashville jelezte: Poile később csatlakozik az amerikai együtteshez.

A vártnál lassabban gyógyuló agyrázkódása miatt kihagyja a szocsi téli olimpiát Lubomir Visnovsky szlovák jégkorongozó. A New York Islanders 37 esztendős hátvédje még október 19-én sérült meg, és egészen mostanáig bízott benne, hogy időben felépül a téli játékokra. A szlovákok - akik négy éve Vancouverben negyedikek voltak - pénteken egyik legjobb csatárukról, Marian Gaborikról voltak kénytelen lemondani sérülés miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.