Harc a rendezési jogokért

Olimpia 2020 - Messi is segíti Madrid pályázatát

Az FC Barcelonának, a Real Madrid nagy futballellenlábasának argentin sztárja, Lionel Messi is segíti Madrid pályázatát a 2020-as nyári olimpia rendezési jogának elnyeréséért.

2013.09.04 06:29MTI

A katalán együttes kiválósága nemcsak általánosságban támogatja a spanyol főváros ez irányú törekvését, hanem beszállt a hajrájához érkezett kampányba is.

"Hitem szerint a sport egészének jó, ha nyer Madrid. Nemcsak a város érdemelné meg, hogy házigazda legyen, hanem a rengeteg kiváló spanyol sportoló is" - jelentette ki az Aranylabdát a legutóbbi négy alkalommal egyformán kiérdemlő klasszis labdarúgó, amikor az argentin válogatott edzőtáborozására Buenos Airesbe érkezett.

Messi a nyilatkozatát a 2020-as madridi kandidálást népszerűsítő mezt viselve, kezében a pályázat zászlaját tartva adta a repülőtéren. Hogy Madrid, Isztambul vagy Tokió lesz a befutó, arról az argentin fővárosban dönt szombat este a Nemzetközi Olimpiai Bizottság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.