A megnyitóra 43 800 forintért lehet bejutni

Szocsi 2014 : a hokidöntőre szóló jegy lesz a legdrágább

Még a nyitóünnepségre szóló jegynél is drágább lesz a jégkorongtorna döntőjének belépője a jövő évi téli olimpián Szocsiban.

2013.02.08 07:42MTI

 Egy évvel a rajt előtt a szervezők nyilvánosságra hozták a tervezett jegyárakat, a megnyitóra átszámítva 43 800 forintért lehet bejutni, a hokis fináléért viszont 51 200 forintot kell leszurkolni. A legolcsóbb belépő 3500 forintnyiba kerül.
   
"A tarifák csaknem egyharmaddal olcsóbbak, mint a 2010-es vancouveri játékokon" - hangsúlyozta Dmitrij Csernyisenko, a szervezőbizottság elnöke, akinek szavaiból kiderült, hogy magyar pénzben legalább 55,1 milliárd forintnyi jegybevételre számítanak, amely meghaladná a kanadai eredményeket.
   
A szocsi játékok 2014. február 7-től 21-ig tartanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.