Vajda már révbe ért

Vajda Attila indulhat Pekingben

A kajak-kenu válogatott tagjai közül elsőként Vajda Attila került be, mégpedig kenu egyes 1000 m-en a pekingi játékokon induló magyar csapatba.

2008.06.06 19:05MTI

Vajda megnyerte a szám döntőjét a szegedi Mol Világkupán, amely a hazai indulók számára egyben olimpiai válogató is. A Démász-Szeged versenyzőjének, mint a tavalyi világbajnokság győztesének védettséget adott Angyal Zoltán szövetségi kapitány, nevezetesen, hogy ha a Vk-n az első két hely valamelyikén végez és megelőzi a másik magyar indulót, nem kell tovább válogatóznia. 

Az Athénban bronzérmes, 25 éves Vajda élt is a lehetőséggel: első lett, hazai riválisa, Mike Róbert pedig a vert mezőnyben zárt, így ebben a számban már most eldőlt, hogy ő képviselheti Magyarországot a kínai fővárosban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.