Illetlenül tapogatóztak

Paralimpia: szexuális zaklatással vádolnak jordán sportolókat

Szexuális zaklatással vádolják a jordán küldöttség három tagját, akik a szerdán kezdődő londoni paralimpára készülnek Észak-Írországban.

2012.08.23 09:19MTI

.A két kerekes székes súlyemelőt és egy kísérőjüket hétfőn este vették őrizetbe Belfastban, az esetben négy nő - köztük két kiskorú - érintett. Omar Szami Karadhinak háromrendbeli szexuális zaklatást rónak fel, a 23 éves súlyemelő állítólag többször is illetlenül fogdosott egy 14 éves lányt. 

A három férfit szerdán óvadék ellenében szabadlábra helyezték, miután a jordán követség ígéretet tett arra, hogy megjelennek a coleraine-i bíróság előtt. A Jordán Paralimpiai Bizottság csütörtök délután közölte, hogy a három vétkes nem vehet részt a londoni játékokon, még a nap folyamán hazautazik, majd október 18-án visszatér Észak-Írországba a bírósági meghallgatásra.

Többre kíváncsi?

Ha többre kíváncsi, olvassa a ma.hu olimpiai rovatát, az olimpiahirek.hu-t! KATT!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.