London 2012

K-1 200 m: Dudás Miklós harmadikként jutott futamából a középfutamba

Dudás Miklós bejutott a később sorra kerülő középfutamba a kajak egyesek 200 m-es számában a londoni olimpia pénteki versenynapján.

2012.08.10 10:57MTI

Ezen a napon az ötkarikás programban most debütáló táv előcsatározásait rendezik a brit fővárostól 40 km-re nyugatra fekvő Eton Dorney központban. Az olimpiai újonc Dudáson kívül a nők hasonló számában érdekelt Douchev-Janics Natasa, valamint a kenu egyesek között versenyző Vajda Attila száll vízre magyar részről.

Az ifjúsági világbajnok, 21 éves Dudás egy hétfős előfutamba került, ahonnan öten kvalifikálták magukat a 12:15 órakor kezdődő középfutamokba. A szakvezetés nagyon reménykedik abban, hogy a Bomba Angyalföldi VSE fiatal lapátforgatója ott lesz szombaton a legjobb nyolc között, s Dudás meg is tette az első lépést a döntőhöz vezető úton, ugyanis harmadik helyével magabiztosan lépett a második fordulóba.

Minden érdekesebb londoni hírt el szeretne olvasni?

Ha többre kíváncsi, olvassa a ma.hu olimpiai rovatát, az olimpiahirek.hu-t! KATT!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.