Cáfolta hogy visszalépett

Olimpia: kevés az esély Radcliffe indulására

Paula Radcliffe, a női maratonfutás brit világcsúcstartója elismerte, hogy kevés az esély az indulására a jövő vasárnapi versenyen a londoni olimpián, viszont cáfolta azt a sajtóértesülést, amely szerint visszalépett a viadaltól.

2012.07.29 10:26MTI

"Nem jó a helyzet, de csak a verseny előtti utolsó tesztet követően lehet majd biztosan tudni, hogy mi lesz velem" - mondta a 38 éves sportoló. A 2:15:25 órával világcsúcstartó futó 2002-ben tért át a maratoni távra, négyszer megnyerte a világ egyik legnagyobb presztízsű versenyét, a New York Marathont, világbajnok volt ezen a távon, az olimpiákon viszont elkerülte a szerencse: 2004-ben lábsérülése miatt visszalépett, 2008-ban, a pekingi olimpia előtt két héttel megsérült, és bár elindult a versenyen, csak a 23. helyen ért célba.

Többre kíváncsi?

Ha többre kíváncsi, olvassa a ma.hu olimpiai rovatát, az olimpiahirek.hu-t! KATT!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.