London 2012

Michelle Obama amerikai olimpikonokkal reggelizett

Megérkezett Londonba Michelle Obama az amerikai olimpiai küldöttség élén, a first lady pénteki programját az amerikai sportolókkal elköltött reggelivel kezdte.

2012.07.27 11:12MTI

Barack Obama elnök feleségének zsúfolt programja van, pénteken várhatóan több mint ezer gyermekkel találkozik, az eseményen az egészséges életmódot népszerűsíti. Ezt követően részt vesz II Erzsébet királynő fogadásán a Buckingham-palotában, majd az Olimpiai Stadionban a XXX. nyári játékok ünnepélyes megnyitóján is.

Szombaton a tervek szerint találkozik Samantha Cameronnal, David Cameron brit kormányfő feleségével, majd megtekinti az amerikai sportolók szereplését az első teljes versenynapon. Vasárnapi elutazásáig még több eseményt is meglátogat.

Korábbi ötkarikás versenyeken is vezette már a first lady az amerikai olimpiai delegációt: 1994-ben Lillehammerben Hillary Clinton, 2006-ban Torinóban pedig Laura Bush.

Minden érdekesebb londoni hírt el szeretne olvasni?

Ha többre kíváncsi, olvassa a ma.hu olimpiai rovatát, az olimpiahirek.hu-t! KATT!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.