Száguldó cirkusz

Játssz velünk és nyerj jegyeket a Forma-1 Magyar Nagydíjra!

Hűséges olvasóink idén nem csak a ma.hu oldalain kísérhetik figyelemmel a Formula-1 futamait, kis szerencsével a Hungaroringen élőben szurkolhatnak a Magyar Nagydíjon!

2013.07.18 10:50ma.hu

Mivel nagyon sokan szeretnének kijutni az idei Forma-1 versenyre, úgy döntöttünk, hogy nyereményjátékot indítunk a 28. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjra a gpticketshop.hu hivatalos nemzetközi jegyiroda jóvoltából.

A Hungaroring Versenypálya 1986-os nyitása óta csaknem harminc éve ad helyet annak a grandiózus versenysorozatnak, amelynek hazai állomásán most hűséges olvasóink testközelből is végigkísérhetik a pilóták versenyét.

A világ nagy versenypályái közül az egyik legszebb fekvésű pályán minden évben világszínvonalú versenynek lehettünk szemtanúi, idén a Ferrari szerint a Magyar Nagydíj sorsdöntő lesz a bajnokságban.

Játsszon velünk, ne várjon a tévés közvetítésre, hiszen a Magyar Nagydíjtól kezdődően a televíziós társaságok és szakemberek semmilyen körülmények között nem tartózkodhatnak az események (szabadedzés, időmérő, futam) ideje alatt a bokszutcában. Legyen ott a Hungaroringen!

Program:

Péntek
1. edzés: 10.00-11.30
2. edzés: 14.00-15.30

Szombat
3. edzés: 11.00-12.00
Időmérő: 14 óra

Vasárnap
Futam: 14 óra

Játssz és nyerj!!!

Az alábbi kérdést helyesen megválaszolók között
1db páros Super Gold tribün jegyet és 4 db páros állójegyet sorsolunk ki.

Sorsolás: 2013. július 24-én
Jegyátvétel: Az idő rövidsége miatt a jegyeket a budapesti  szerkesztőségünkben lehet átvenni

A nyerteseket telefonon és email-ben értesítjük!

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare

Kedvcsinálóként Juan Pablo Montoya (Williams BMW) vezetésével hajtsunk körbe a magyar aszfaltcsíkon

Nem marad le!

A ma.hu csapata mindenesetre tudósítani fog az eseményről, kövesse figyelemmel Forma-1-es rovatunkat, az f1mania.hu-t!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.