Forma-1

Magyar Nagydíj: gyorsan elkapkodják a kedvezményes belépőket

Alig egy hét alatt elfogyott a július 28-i Forma-1-es Magyar Nagydíjra kínált kedvezményes, ingyenes utazást biztosító belépők 34,7 százaléka.

2013.07.11 17:21MTI

A Hungaroring Sport Zrt. csütörtöki közleménye szerint ez új időszakos csúcs a belépők értékesítésében. Az Egyenesen a Hungaroringre 2 elnevezésű akció keretében 9900 forintért juthatnak álló-, 19990 forintért pedig ülőhelyekre érvényes, a futam napjára, azaz vasárnapra szóló belépőkhöz a nézők.
 
Ezekkel a jegyekkel július 28-án egész nap ingyenesen lehet utazni a MÁV START Zrt. menetrend szerinti járatain, a GYSEV Zrt. által előre kijelölt menetrend szerinti vonatokon és a Volánbusz társaságok azon helyközi járatain, amelyek az érintett vonatokhoz biztosítják az utasok szállítását. 

A belépők tulajdonosai ezen felül Budapest területén térítésmentesen igénybe vehetik a metróvonalakat, illetve a Volánbusz Zrt. által biztosított Hungaroring-járatokat, amelyek az Árpád hídtól indulnak és Mogyoród, Templom térig közlekednek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.