A hercegi pár unja az ingázást

Elhunyt anyja kastélyába költözik Vilmos herceg az ifjú nejével

Megelégelte az ingázást az otthon és a "munkahely" között Vilmos herceg és Katalin hercegnő, ezért úgy döntöttek, Diana egykori otthonába hurcolkodnak.

A királyi esküvő képekben: Vilmos herceg és Kate Middleton kimondta az igent! képgaléria

2011.06.06 15:29ma.hu

Anglia leghíresebb ifjú párja a házasságkötés óta egy észak-walesi kis házban él, innen járnak be naponta a fővárosba, ahová hivatali kötelességeik szólítják őket. Persze az Anglesey-ben lévő ház sem találomra lett kiválasztva, errefelé teljesít szolgálatot Vilmos herceg pilótaként, de kétségtelen, hogy idejének kisebbik részét tölti ott, és a gyakori ingázás London és az otthonuk közt nagyon megterhelő számukra.

Ezért úgy döntöttek, hogy beköltöznek abba a Kensington Palotába, ahol Vilmos öccsével, Harry herceggel és édesanyjukkal, Dianával töltötte gyermekkora jelentős részét.

A költözés azonban csak átmeneti: egy bennfentes elmondása szerint legfeljebb egy évet szeretnének ott tölteni, ezidő alatt remélhetőleg megtalálják azt az ingatlant, amit kinevezhetnek végső otthonuknak.

"Katalin és Vilmos szeretik a csendet és a nyugalmat, ami Anglesey-re jellemző, ugyanakkor Londonban rengeteg barátjuk van és tökéletes hely ahhoz, hogy Katalin jótékonysági és egyéb munkákba kezdjen." - tette hozzá az informátor.

Még több hír a hercegi párról

A Kensington Palota (Fotó: Crystalinks - Képek az ifjú párról a galériában!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.