Zavaros ügy: ki kivel jár?

Ez már sokszög: Alec Baldwin Katy Perry férjével csalja a szeretőjét?

Nem is három-, hanem már négyszög kezd kirajzolódni abban a bonyolult kapcsolatrendszerben, amiben többek közt Russell Brand és Alec Baldwin is érintett.

2011.06.02 09:33ma.hu

Alig egy évvel ezelőtt még kissé megvetően nyilatkozott a túl nagy korkülönbségű párokról, de úgy tűnik, Alec Baldwin felülbírálta saját ítéletét, mert mostanában állítólag nem csupán tanár-tanítvány kapcsolat van közte és jógatanárnője között. Márpedig ha ez igaz, akkor igencsak van eltérés az 53 éves színész és 28 éves szeretője életkora között!

Fotó: NY Mag


A sztár már a múlt hónapban együtt fényképezkedett Hilaria Thomasszal a Carnegie Hallban, az épület 120. évfordulója alkalmából megrendezett after-partyn, de most azt rebesgetik, hogy a közelgő Tony díjátadó gálára is őt viszi.

A hírt a jógaoktató egyáltalán nem kommentálta, Baldwin szóvivője viszont elég ködösen fogalmazott ahhoz, hogy se megerősítésnek, se cáfolatnak ne lehessen értékelni azt.

Az tény, hogy a színész néhány éve lelkesen űzi ezt a sportot, a jógastúdió épp most nyitotta meg új termét 8 háztömbnyire a Union Square-en lévő első teremtől - így ismerhette meg Baldwin az ifjú hölgyet.

"Mi lehet rosszabb, mint felébredni egy 25 éves nő mellett, ugye érted, mire gondolok? Le akarod lőni magad, mert nincs mit mondanod neki. Komolyan mondom!" [...]
Szomorú, de vannak olyan férfiak, akik mindig a legelső szexuális partnerük után vágyakoznak, megmaradnak annál az ideálnál, valójában magukba zárják az első nő képét, akit 18 évesen szerettek. Ők megragadnak a fiatal nők iránt érzett szexuális vágyuknál. Más férfiak meg megtanulnak továbblépni ezen."
(Alec Baldwin, 2010)

A szóvivő azzal tréfálkozott, hogy a színész valójában Russell Branddel randizgat Dél-Floridában - amihez még Katy Perrynek is lesz egy-két szava valószínűleg, de érdekes elképzelés lenne, hogy valóban így kuszálódjanak össze a szálak!

Eddig Alec kizárólag nők társaságában bukkant fel, mégpedig nem is akármilyenekében: több év együttjárás után 8 évig élt házasságban Kim Basinger színésznővel és van egy közös 15 éves lányuk, Ireland is, válásuk óta pedig ugyancsak szebbnél szebb hírességekkel hozták őt kapcsolatba.

Vélhetően tehát tényleg csak vicces kedvében mondta a szóvivő ezt a Russell Brand-ügyet, ám az eredeti kérdés ettől még ugyanúgy nyitva maradt: Most akkor jár a jógatanárnővel vagy sem?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.