Nagyot ütött a színész ízetlen vicce!

Képek - Alec Baldwin-t jól elvernék a filippínó ara miatt!

Szeretne még gyerekeket és majd postán rendel magának egy filippínó vagy orosz menyasszonyt - jelentette ki egy tévéshow-ban Alec Baldwin, amivel ugyancsak felbőszített egy Fülöp-szigeteki szenátort.

Baldwin Jennifer Anistonnal a vásznon: őt is megsértette képgaléria

2009.05.20 09:50MTI

Ramon Revilla hétfőn "érzéketlennek és nem helyénvalónak", valamint a filippínók millióival szembeni inzultusnak bélyegezte a filmsztár szavait, és kilátásba helyezett számára egy alapos helybenhagyást, ha megpróbálná betenni a lábát az ázsiai országba.

Baldwin a lányával, Ireland-del

Az 51 esztendős Emmy-díjas színész David Letterman The Late Show című műsorában engedte meg magának az ízetlen tréfát a múlt héten.

Alec Baldwin egyébként elvált ember, 13 éves kamasz lánya elhelyezéséért - a lapok címoldalaira kerülő - csúnya vitát folytatott volt feleségével, Kim Basingerrel.

Ravilla, aki akciófilmsztárból lett politikus, és alkalmanként manapság is látható a helyi tévéfilmekben, "arrogánsnak" nevezte Baldwint.

Közölte, nyilván nincs tudatában, hogy a Fülöp-szigeteken törvény tiltja a "menyasszonyrendelést".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.