A lábak a kreációk főszereplői

Szexi fotók: Már úton vannak Rachel lábmutogató modelljei

Már idő előtt belekukkanthatunk az amerikai sztár stylist és divattervező új ruhatárába - Rachel Zoe kreációi nem sokat bíznak a fantáziára, ha lábról van szó.

Nézze meg Rachel Zoe szexis lábvillantó modelljeit! képgaléria

2011.06.01 11:40ma.hu

Lehetetlen nem észrevenni, hogy Rachel Zoe modelljei a hosszú, szép lábakra helyezik a hangsúlyt. Ahogyan már az idei filmes eseményeken kiderült, a combközépig felsliccelt ruhák igen nagy népszerűségnek örvendenek.

Képekért katt ide! - Fotó: Courtesy of Rachel Zoe

Nem egy színésznő viselt ilyen, szexis és mégis elegáns kreációt a gálákon.

Rachel Zoe a ruhákat könnyed és nyárias, virágmintás változatban is elkészítette. Menők a csinos rövid nadrágok, a szoknyák terén is az oldalt több belátást engedő fazonok a divatosak.

Rachel Zoe amerikai stylist és divattervező neve különösen ismert, mivel a legnagyobb sztárokkal dolgozik együtt. Nem kis kihívást és inspirációt jelent számára megalkotni a nekik leginkább tetsző modelleket.

Lindsay Lohan, Mischa Barton, Keira Knightley, Nicole Richie és Demi Moore is a vendégei közé tartozik, csak hogy néhány nagyon ismert nevet említsünk...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.