Szerepet cserélne a britek Oscar-díjas sztárja

Colin Firthnek elege lett a jófiúságból: gonoszkodni vágyik!

Colin Firth eddig kizárólag olyan szerepekben tűnt fel a mozivásznon, ami pozitív képben mutatta a színészt, ám most ráunt erre és úgy döntött, ideje valami gonosz dolgot művelnie.

2011.05.30 09:44ma.hu

Colin Firth már elérte, amit színészként el lehet érni: számos díj mellett idén megkapta a filmvilág legnagyobb elismeréseként az Oscar-díjat, nem sokkal előtte elhelyezték a csillagát a Hírességek sétányán, beírta nevét a filmtörténelem nagykönyvébe - ezek után kissé furán hat, hogy úgy döntött, ideje arculatot váltani.

Eddig a színész ugyanis kizárólag olyan szerepeket játszott, amelyekben egyszerű, jóságos, néha talán egy kicsit együgyű, de mindig szerethető figuraként mutatkozott meg. Most azonban olyan hírek röppentek fel a Universal Pictures háza tájáról, hogy Firth egyre jobban sürgeti a rendezőket, adjanak neki valami "gonosz" szerepet.

A színész a Büszkeség és balítélet, a Bridget Jones-trilógia és A király beszéde című filmek jófiús szerepe után szeretné bebizonyítani, hogy mást is meg tud formálni, meg akarja mutatni, milyen tud lenni, ha a "sötét oldalon" áll.

"Szeretnék egy gazfickót eljátszani - az egészséges sötét oldalamat. Lehet, hogy ez nem mindig jelent meg, de biztos, hogy bennem is megvan" - jelentette ki a londoni Evening Standard című lapnak adott interjújában.

"De csak azok a szerepek közül válogathatok, amelyeket felkínálnak. Mostanában csak két forgatókönyvet kaptam, amelyekben rosszfiút alakíthattam volna, de azok a karakterek túlzottan kétdimenziósak voltak." - panaszkodott.

Érdeklődve várjuk ezek után, vajon milyen gonoszságokra képes a jóságos Colin Firth!

Még több hír a sztárról itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.