Baba előtt vagy után lesz esküvő?

Bájos képek: Kate Hudson nem takargatta gyűrűjét - és mekkora a pocakja!

Pár hónapja már nem titok, a gyönyörű színésznő kisbabát vár - párja, a zenész Matt Bellamy pedig most meg is kérte a kezét: elárulta Kate Hudson-t a gyűrűje!

2011.04.29 06:29ma.hu

Csillogó eljegyzési gyűrűvel az ujján kapták le Kate Hudson-t a fotósok a minap - nagy meglepetés ez, hiszen a színésznő és zenész kedvese nem tervezgetett esküvőt.

Az már hónapok óta nem titok, hogy Goldie Hawn lánya gyermeket vár, hiszen Kate szépen gömbölyödik. Igaz, a babát sem tervezték...véletlenül "csúszott be".

Maga a világhírű nagyi árulta el Hudson-ról, hogy őt és párját, Kurt Russell-t meglepte a babavárás híre, de nagyon örültek neki, hogy a 6 éves Ryder mellé még egy unokájuk érkezik.

Kate Hudson és Matt Bellamy, a Muse zenekar frontembere közel egy éve van együtt. A 32 esztendős szőkeség egyszer már volt férjnél, kisfia édesapja Chris Robinson.

Januárban Kate már nem titkolta terhességét, februárban pedig a Grammy-díjátadóra csinos ruhában, de már láthatóan pocakosan érkezett a kedvese oldalán.

Tudni lehet, mi lesz Kate kisbabája?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.