A Grammy-gálán felfedte a hasát a színésznő

Bájos fotók - Már nem titkolja pocakját Kate Hudson!

Már nem titok: Goldie Hawn gyönyörű lánya kisbabát vár a Muse sztárjától, Matt Bellamy-tól - A Grammy-díjátadón és otthon ünnepelték a zenekar sikerét, ahol Kate Hudson terhessége látványos volt.

Bájos fotók: Kate Hudson és Matt Bellamy babaváróban! képgaléria

2011.02.18 13:15ma.hu - Fotó: WireImage - GSI Media

Bőven van mit ünnepelnie az utóbbi időben a Muse zenekar frontemberének - Matt Bellamy együttese a legjobb rock albumért megkapta a Grammy-díjat, ráadásul a helyes zenész és párja gyermeket várnak.

Kate Hudson újra terhes - képek itt! - Fotó: WireImage

A hölgy nem más, mint Kate Hudson - aki nem is olyan rég még Alex Rodriguez baseballjátékossal járt -, most azonban megtalálta az Igazit a Matthew személyében. Úgy tűnik, a véletlenül becsúszott kisbaba csak fokozza boldogságukat.

A szépséges színésznő a Grammy-díj átadáson már nem titkolta pocakját, sötétkék ruhájában jól látszott, hogy terhes.

Korábban néhány lesifotó készült a párocskáról, amint éppen süteményezős partihoz készülődnek, Hudson itt is bő pólóban volt látható. Kate-nek már van egy hatéves fia, Ryder, akinek édesapja Chris Robinson, a színésznő volt férje.

Az új babát a híres nagyszülők, Goldie Hawn és Kurt Russell is nagyon várják. Kissé meglepte őket a terhesség híre, de nagy örömmel fogadják az újabb unokát.

Tudjon meg többet Kate Hudson babája érkezéséről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.