Nem kell háromnegyedest venni, ha nem jó

Nadrág trendek: A buggyos és az élére vasalt is menő

Ne keseredj el, ha nincs ínyedre a háromnegyedes nadrág, vagy úgy érzed, nem mutat jól az alakodon: idén tavasszal is divatosak a bő szárú, élére vasalt és lezseren aláomló anyagból készült nadrágok.

Nadrág divat: buggyos és élére vasalt is jöhet! képgaléria

2011.03.08 14:00ma.hu - Fotó: GoRunway.com/Style.com

Ha szereted a bő szárú, lezser stílusú nadrágokat, nem kell a legújabb trend kedvéért midire váltanod.

Még több kép itt! - Fotó: GoRunWay/Style.com

A tavasszal érkező, divatos alsók között nemcsak a háromnegyedes nacik lesznek menők, hanem a jóformán földet verdeső, lefelé bővülő modellek is.

Lehetnek élére vasaltak vagy sportosabbak, a lényeg, hogy jól érezd magad bennük!

A bő fazon takar, ha valaki nem szívesen mutatja meg a lábát.

A legígéretesebbek egyébként azok a modellek, amelyek felül, derékban szűkek, az alakra simulnak - nagyon trendik a bő szárral.

Jól jöhetnek a zsebek, melyekben sok apróság elfér, nem kell feltétlenül kell kis táskát vinnünk magunkkal, ha szórakozni megyünk.

A nacihoz egy menő öv, és máris indulhatunk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.