Showroom R9 néven nyitott meg a tervezők boltja

Újdonság: extravagáns designer üzlet nyílt Budapesten!

Abodi Dóra és Mojzes Dóra összefogott és megnyitotta közös showroomját R9 néven, Budapesten, ahol stílustanácsadás is kérhető.

2011.01.20 18:00ma.hu/ showroomr9.com

A ruhadarabok és kiegészítők mellett folyamatos divatfotó kiállítás, és számos meglepetés, esemény és egyéb exkluzív program teszi a showroom-ot a hazai divatélet kihagyhatatlan állomásává.

Ha nehéz a választás, stílustanácsadás is kérhető, illetve lehetőség van ajándékutalvány vásárlására is.

A boltban a Bowie Utopia és a darkos ‘Jeanne D’Arc kollekció mellett régebbi darabok, kiegészítők, táskák, kulcstartók, brossok is megtalálhatók.

Abodi Dóra és Mojzes Dóra hazánk két különleges divattervezője és ez a bolt eredetiségén és sokszínűségén is látszik, és a divat minden területét próbálják átölelni, persze a meseszép ruhákon van a legfőbb hangsúly.

A téli kollekció mellett már újdonságok is megjelentek az üzletben, Abodi Dóra óceán inspirálta kollekciója kiemelkedő.

A ruhákon a kékek és a zöldek tökéletesen hozzák vissza a víz és a növények hangulatát.

Mojzes Dóra
kiegészítőiért is rajongok és a bogaras kitűzőiért nagy lemondásokra lennék képes.

A tervezők modern és merész ruhákat terveznek, melyeket most már bárki könnyen megvásárolhat. A művészek nem foglalkoznak a külsőségekkel és azzal, mit szól a piac vagy a divatvilág kritikusai.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.