Most majd David Schwimmer is megtudja...

Képek - Apa lesz 44 évesen a Jóbarátok sztárja!

Első gyermekét várja David Schwimmer felesége, aki húsz évvel fiatalabb a Jóbarátok Joey-jánál - a színész először lesz édesapa.

Kedves képek - David Schwimmer és párja, Zoe Buckman képgaléria

2010.12.27 09:30ma.hu

Hamarosan babát ringat David Schwimmer - A sármos sztár 25 éves párja, Zoe Buckman terhes, s mint azt a pár szóvivője People magazinnak megerősítette: már hatodik hónapban van a kismama!

A színész három évvel ezelőtt ismerte meg feleségét egy londoni klubban. A brit Zoe ugyanis pincérnőként dolgozott a tanulmányai mellett.

Zoe Buckman és David Schwimmer - Fotó: popcrunch

Schwimmer kedvéért azonban csakhamar elköltözött Angliából. Összecsomagolt, és feladta eddigi életét, hogy követhesse szerelmét Los Angeles-be.

Zoe, aki egyébként fotográfusként dolgozik, akkor csupán 22 éves volt. Bár több éve boldogan élnek, David és felesége csupán idén tavasszal jegyezte el egymást, és nyáron házasodott össze.

Úgy tűnik, az eljegyzést és az esküvőt gyorsan követi a gyermekáldás is. David-nek és Zoe-nak is ez az első gyermeke, sőt, az első esküvője is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.