Tippek nőknek!

Segítünk: Mit ajándékozz a pasidnak karácsonyra?

Nagyon nehéz feladat megtalálni a tökéletes karácsonyi ajándékot a pasidnak. Az sem mindegy, hogy mennyi ideje vagytok együtt és épp hol tart a kapcsolatotok.

2010.12.17 14:00ma.hu

Ha tanácstalannak érzed magad, mi most adunk néhány tippet, hogy könnyebben meglephesd a pasid!

Ha még friss a kapcsolat

Ha még épp pár hete jártok ne vidd túlzásba! Egy apró figyelmesség, valami saját kezüleg elkészített ajándék, egy üveg bor, vagy egy tálca süti pont megfelel.

A lényeg, hogy a meglepetésed legyen egyszerű és ne pepecselj vele sokat: süss sütit, de ne köss neki pulóvert és ne ajánld fel, hogy kitakarítod a lakást, mert túlságosan tolakodónak tűnhetsz.

Egy izléses figyelmesség a legjobb ajándék.

Ha a szerelem legszebb hónapjait élitek

Most minden tökéletes és romatikus, már eléggé ismeritek egymást, de még nincs vita, csak a rózsaszín köd.

Ilyenkor még sokszor teperitek le egymást hosszú csókcsaták után, így jobb is ha kimozdultok egy estére: vidd el vacsorázni, de a desszert már maradjon meg a hálószobára.

Még csak nem is kell neki ajándékot venned, ha beszerzel magadnak egy szexi fehérneműt, mellyel elkápráztathatod.

Ha ajándékon gondolkodsz: Tanácsunk, hogy vegyél neki egy könyvet, amit nagyon szeretne elolvasni vagy jegyeket egy jó koncertre, amire együtt mehettek el.

Az a fontos, hogy maradj a realitás talaján és ne fektess be semmilyen drága ajándékba.

Ha már legalább egy éve együtt vagytok

Ilyenkor szuper ajándék lehet egy közös vakáció, wellness hétvége vagy egy sítúra, hiszen ekkorra már mindkettőtök számára egyértelmű, hogy egy pár vagytok.

Ebben az időszakban már nyugodtan gondolkodhatsz jelentősebb ajándékokban is, mint egy műszaki cikk, ruha, óra esetleg egy horgászfelszerelés.

Ha már régóta szeretitek egymást

Ilyenkor a személyes és néha még a hasznos ajándékok is örömet tudnak okozni. Egész évben figyeld meg, mire vágyna a legjobban.

Figyeld meg mi az, amit magának esetleg nem tudott megvenni, és tedd azt a fa alá.

Az sem rossz, ha közösen vágytok valami nagyobb dologra és összedobjátok a pénzt, hogy megvehessétek a közös megálmodott holmit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.