Dőlt a pezsgő és a rekord

Szilánkok kaszabolták össze Keleti Andreát

Megsérült Keleti Andrea, amikor Guinness-rekordot döntött három társával: több mint ezer pezsgőspohár tört apró szilánkokra. Az ünnepléstől azonban ez sem vette kedvét.

2010.12.03 15:29ma.hu / femcafe.hu

Egy új pezsgőmárka piaci bevezetéséhez kapcsolták azt a rekordkísérletet, amelynek során ezernél több pezsgőspohárból akartak tornyot építeni, majd ezeket feltölteni a habzó nedűvel. A kísérlethez olyan hírességeket nyert meg a pezsgő gyártója, mint Keleti Andrea, Keresztes Ildikó, Lilu és Csonka András, így az eseményt nemcsak a rekordkísérlet miatt övezte kiemelt érdeklődés, de a négy sztárra is sokan kíváncsiak voltak.

A pezsgőspoharak (Fotó: FemCafe)


A pohárhalom egyre csak nőtt, mire bő fél óra végeztével Csonka András bejelentette, a mű elkészült, jöhet a pezsgő!

A feszült és fegyelmezett munka után azonban az örömmámor elborította a szereplőket, a kelleténél nagyobb lendülettel folyatták a finom italt, a poharak pedig nem bírták a rájuk nehezedő terhelést, hatalmas csörömpöléssel adta meg magát a torony. A Femcafe beszámolója szerint az összes közelben álló résztvevő, beleértve a fotósokat is, szó szerint pezsgőfürdőben lehetett részük.

Keleti Andrea viszont megsérült: a lábát vagdalták össze a szilánkok, ám ő fittyet hányva a balesetre, Forma-1-es pilótaként locsolta szét az üvegekben maradt pezsgőt.

És hogy hogyan végződött maga a kísérlet? Nos, megdöntötték az eddigi legnagyobb pohárhegy méretét, a pohárhegy döntése pedig már nem volt része a Guinness-rekordnak, úgyhogy a megmaradt poharakkal boldogan koccinthattak a sikerre!

Keleti Andrea: Szerepet cseréltünk Csonka Andrással

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.