"Rendeződött a testvérem ügye"

Keleti Andi: Nem beszélünk róla soha, sehol

A bulvársajtó mostanában Keleti Györgyi és Keleti Andi hangos civakodásával telt meg - A táncosnő most beszámolt arról, hogy úgy véli: minden rendeződött közte és Györgyi közt.

2009.08.11 14:20Tabu tv

A bulvársajtó mostanában Keleti Györgyi és Keleti Andi civakodásától volt hangos - A volt miniszter lányai állítólag nem csak ide-oda nyilatkoznak egymásról mindenféle csúnyaságot, de még hajtépésre is sor került, amiért Andit ki is tiltották a szülői házból.

A táncosnő ezúttal a Tabu Tv kamerái előtt számolt be arról, hogyan is áll a helyzet most.

Idén a Pándi meggytortával köszönti születésnapján Magyarországot a Miniszterelnöki Hivatal felkérésére a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete.

A népszerűsítéshez pedig kiket másokat kérhettek volna fel, mint a kis országunk legcelebebb celebjeit.

Így kaphatott helyet a csapatban Keleti Andi is, aki egyébként iszonyatosan édességellenes, de az is lehet, hogy csak simán fukar, ugyanis Ő sohasem süt sütit a családjának.

"Ha nem készül otthon sütemény, akkor kisebb a kísértés, de ha mégis feléled az édesség utáni vágy, akkor beülünk egy cukrászdába, és mindenki azt választ, amit akar" - mesélte a Tabu Tv riporterének Keleti Andi, aki mostanában egyáltalán nem tortaügyeiről, hanem sokkal inkább a testvérével való konfliktusaival került az újságok hasábjaira.

"Tettlegességig fajult egy békítő szándékkal összehívott családi összejövetel, ami azzal végződött, hogy Györgyiék házából kidobták a táncos lábú nővért. A volt honvédelmi tárcafő képtelen igazságot tenni szeretett lányai között" - néhány napja még ilyen és ehhez hasonló anyagok láttak napvilágot a médiában a Keleti testvérekről.

És hogy mi a helyzet most?

"Abszolút rendeződött az ügyünk a féltestvéremmel, de megbeszéltük, hogy most már nem beszélünk róla soha, sehol"
- mondta el a Tabu Tv riporterének titokzatosan Keleti Andrea.

Olvassa el a részleteket Keleti Andi és Györgyi "ügyéről"!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.