"A meztelenkedés, a szex a hálóba való!"

Keleti Andi milliókért se dobja le a bugyit?

Elítéli a címlapon meztelenül pózolókat a csinos táncosnő - Keleti Andreát hiába tartják a tánc miatt szexuálisan túlfűtöttnek, aki imádja mutogatni magát, nála szó sem lehet vetkőzésről.

2010.01.22 07:35ma.hu

Keleti Andrea igyekszik eloszlatni a róla kialakult tévhitet. Bár imádja a munkáját, a táncot, nem az a típus, aki szívesen mutogatja magát fedetlenül! Úgy véli: a meztelenkedés a hálószobába való. Több millió forintért sem vetkőzne magazinban. A táncversenyeken is zárt ruhát visel.

Andi szerint a világ teljesen eltorzult, bármerre néz az ember, meztelen nőket lát. Nem prűd és nem szégyenlős, de nem tudja elképzelni, hogy egy férfi, miután látta a melleit egy lapban, érdemben tudna vele tárgyalni anélkül, hogy ne másra gondolna. A celeb hölgyek vetkőzése mögött bizonyítási kényszer áll, vagy magánéleti visszavágás. Abban nem hisz, hogy a pénz motiválja őket - vélekedett a Hot! magazinban Keleti Andrea.

A csinos táncosnőnek, aki boldog házasságban él és párjával két gyermeket nevel, van egy húga, Keleti Györgyi, aki viszont korábban szívesen szerepelt meztelenül magazinokban.

A szőke Keleti-lány és Andrea között volt is több esetben ellentét. A legutóbbi nagy, sajtó által is követett összecsapásuk után azonban eldöntötték, rendezik a köztük levő helyzetet.

A bulvársajtó ugyanis tavaly sokáig Keleti Györgyi és Andi civakodásától volt hangos.

A volt honvédelmi miniszter lányai állítólag nemcsak ide-oda nyilatkoznak egymásról nem túl hízelgő dolgokat, még hajtépésre is sor került, amiért Andit ki is tiltották a szülői házból.

Végül azonban a lányok belátták, mindenkinek jobb, ha lezárják az ügyet. Megbeszélték, hogy mostmár nem beszélnek róla soha és sehol.

Rajongó lett Keleti Andrea!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.