Larry Hagman szívfájdító döntést hozott

Nem bírta tovább Jockey: elvitette a nejét!

Amilyen csavaros észjárású és számító pasast alakított Larry Hagman a Dallas-ban, olyan esendő és érzékeny az életben: Jockey megformálója keserű döntésre kényszerült.

Egy nagy szerelem képekben: Larry Hagman és Maj Axelsson képgaléria

2010.11.08 15:29ma.hu - Fotó: zimbio/photo agency

Intézetbe adta 82 éves feleségét Larry Hagman, aki hosszú éveken át játszotta a Dallas egyik főhősét, Jockey Ewing-ot. A színész, aki maga sem sokkal fiatalabb, 79 esztendős, nagyon fájó szívvel hozta meg a döntését.

Párja, Maj Axelsson svéd művész igen régóta boldogította Hagmant, hiszen - Hollywood-ban ma már ritkaságszámba menő módon - több, mint ötven évvel ezelőtt házasodtak össze.

Maj és Larry - itt még boldogan - Fotó: contactmusic.com

A színész nagyon szereti a nejét, ám sajnos Maj betegsége egyre rosszabbodott. Alzheimer-kórban szenved, s valószínűleg már olyan az állapota, hogy otthon egy ápoló nem tudná megfelelően ellátni.

A People magazinnal Larry Hagman könnyek közt mesélte el, sajnos valóban rákényszerült arra, hogy élete párját, nagy szerelmét beadja egy öregek otthonába.

Hálás a sorsnak, hogy ilyen hosszú időn át együtt lehettek, mert kezdetben bizony nem bízott benne, hogy kapcsolatuk sikeres lesz...

Hagman elárulta, hogy Maj elvileg már hat éve Alzheimer-es, de mindezt nem vették rajta észre, amíg el nem kezdett megváltozni a személyisége. Ha együtt vannak, ismét elfogadja őt, de ha elmegy, azt is elfelejti, hogy ott volt, sőt, hogy kicsoda, és ez több, mint borzalmas - panaszolta a szenvedő sztár.

A Dallas sztárja otthont is váltott: egy Los Angeles-i lakásba költözött,hogy minden nap meglátogathassa a kedvesét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.