A színész hivatalosan is válik Brooke-tól

Válás, 3. felvonás: Charlie Sheen most se bírta soká

Benyújtotta a válókeresetet harmadik, rövid életű házasságának felbontására Charlie Sheen amerikai színész.

Még boldogan: Charlie Sheen és neje, Brooke Mueller képgaléria

2010.11.03 06:29MTI - Fotó: inquisitr.com - wenn.com

A Két pasi meg egy kicsi című sikersorozatban látható Charlie Sheen hétfőn kezdeményezte a válást.

A színész házassága botrányoktól fűtött volt, felesége bántalmazásáért bíróság előtt kellett felelnie, legutóbb pedig egy hete New Yorkban keveredett bajba.

Charlie Sheen 2008-ban vette feleségül Brooke Mueller ingatlanbefektetőt, a párnak 19 hónapos ikerfiai vannak. A színész és neje a 2009 decemberi bántalmazási incidens óta külön élnek.

További képek - Brooke és Charlie, még békében - Fotó: babble.com

A híresség akkor késsel fenyegette feleségét egy túlfűtött karácsonyi vita során a coloradói Aspenben. Az eljárás során bűnösnek vallotta magát, tettéért 30 napos drog- és alkoholrehabilitációra küldték, és három hónapi felfüggesztett szabadságvesztéssel sújtották.

Azóta a színész felesége is megjárta a rehabilitációt. A hírek szerint Charlie Sheen a közelmúltban újabb botrányba keveredett, szétverte New York-i hotelszobáját, végül ittasan és zavart állapotban kórházba szállították.

A színész ügyvédje azzal védekezett, hogy Sheen-nél allergiás reakciót váltott ki egy meg nem nevezett gyógyszer. A hírességet végül nem vették őrizetbe, visszarepült Los Angelesbe.

Botrányai ugyanakkor nem árnyékolják be karrierjét, a Két pasi meg egy kicsi című széria továbbra is az egyik legnézettebb műsor, Sheen epizódonként 1,8 millió dolláros gázsit kap, ezzel ő a legjobban fizetett színész a televízió világában.

Bevallotta a pornósztár: vele őrjöngött Sheen

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.