Újra együtt Matt Damon és Ben Affleck

Damon és Affleck asszonyt cserélnek

Régóta ígéri Matt Damon és Ben Affleck, hogy megint együtt fognak játszani, hiszen a múltkor is bejött nekik: a Good Will Huntingért Oscart kaptak, igaz, forgatókönyvíróként.

2010.11.01 15:50UIP

Ben és öccse, Casey javában írják a The Trade című film forgatókönyvét, amely arról szól, hogy a hetvenes években, amikor dühöngött a szexuális forradalom, a New York Yankees két kosarasa feleséget cserélt. A főszerepeket természetesen Matt és Ben játssza majd, de a nagy truváj az, hogy a film lesz Damon első rendezése.

A sztár már régóta irigyli kamaszkori jó barátját, hiszen Affleck mostanában nagy sikereket arat rendezőként. Most ő is be akarja bizonyítani, hogy a kamera mögött is megállja a helyét.

Jövőre két filmben is találkozhatunk Matt Damonnel. A Sorsügynökség fantasztikus thriller, a True Grit pedig kemény western a Coen-fivérek rendezésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.