Ma leszakadna a kötél Tarzannal

Lehangoló fotók: Pocakos dagi lett a sármos Brendan Fraser!

Hol van már a sármőr, akiért elolvadtak a lányok? Az igéző tekintetű Brendan Fraser-nek egészen kidomborodik a pocakja. Most leszakadna az általa játszott Tarzannal a kötél.

Brendan Fraser tekintélyes pocakot növesztett! képgaléria

2010.10.07 13:29ma.hu - Fotó: thecount.com

Meghökkentő képek láttak napvilágot a jóvágású színészről - Brendar Fraser manapság nemigen hasonlít arra a vékony, kisportolt fiatalemberre, aki Tarzanként dobta be magát a filmvásznon.

A hölgyek által körülrajongott sztár alaposan elhagyta magát - már július elején jelentek meg róla igencsak furcsa képek, az egyik bulvároldal csúnya megjegyzést is tett az "ötödik hónapban levő" színészre...

További fotók elhízott sztárokról - Fraser Tarzanként - Búcsút intett a kockás hasnak

Fraser azonban a jelek szerint azóta sem sokat faragott le kidomborodó pocakjából. A minap szintén lezser pólóban és farmerben kapták lencsevégre az utcán, s bizony a színész nem is tudja már leplezni súlyfeleslegét. Talán azt gondolta, hogy a baseball sapka alatt kevésbé ismerik fel...

Hogy miért hagyta magát "szétfolyni", az egyelőre jó kérdés. Tavaly egy kövér ingatlanügynököt játszott el a Drágán add a rétedet! című filmben, de eredeti alakját azóta sem nyerte vissza.

A sztár egyik magazinnak nyilatkozó ismerőse szerint Brendan kezdetben észre sem vette, hogy hipersebességgel indult el a hízás útján.

Az első pár felszaladt kiló miatt még nem is aggódott. Ezt a pocakot azonban már nem lehet nem észrevenni. Persze, a rajongók sem vakok.

Bágyadtság, kis Brendan Fraser-rel

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.