Kirstie Alley megszabadult a hájtól!

Hogy csinálja? Már nem víziló méretű a szép színésznő!

Talán végre tartósan is magára talál a színésznő - Kirstie Alley az utóbbi években sokat küzdött a kilóival, csúnyán elhízott. Január óta azonban látványosan fogyott!

Csúnyán elhízott fotók Kirstie Alley-ről! képgaléria

2010.09.30 10:29ma.hu

Nemigen lehetett már felismerni az egyébként csinos színésznőt az utcán az utóbbi években. A Nicsak, ki beszél? sztárjának legfeljebb jellegzetes arca és mosolya volt árulkodó, Kirstie Alley annyira meghízott, hogy már lépni is alig tudott.

Kirstie Alley és az olasz barátai - Fotó: Twitter/huffingtonpost

Számtalanszor próbált meg tartósan lefogyni, de jojó-diétáival nem sokat ért. Ezúttal nem a drasztikus, hanem az óvatosabb, fokozatos diétát választotta - január eleje óta fogyókúrázik, és a jelek szerint szép sikert ért el!

Kirstie a diéta mellett rendszeres mozgással egészítette ki napjait - salsázni jár. Tapasztalatairól a Twitter közösségi portálon látható blogján számol be, ahová a napokban megdöbbentő fotót is felrakott jelenlegi önmagáról.

Alley ezen 25 kilóval könnyebben pózol, s mint mondja, élete legjobb időszakát éli. Még van mit leadnia, tette hozzá, de már karnyújtásnyira van a cél. Kirstie Alley fotója ugyan retusált, de így is látványos a fogyás.

Öt jóképű olasz férfi veszi körül a színésznőt a csoportképen, melyen kétségtelenül nagyon csinos. Az aláírás pedig: "én és az olasz barátaim".

Döbbenetes képek az óriásira hízott sztárról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.