Nicsak, ki fogyózik!

Kirstie Alley küzd a kilórengeteg ellen!

Nagyon régen hallottunk utoljára Kirstie Alley-ről, a Nicsak, ki beszél-sorozat sztárjáról - Az egykor szemrevaló színésznő a siker után pár évvel annyira meghízott, hogy rá sem lehetett ismerni.

Képekben az ezerarcú Kirstie Alley! képgaléria

2008.02.20 16:00ma.hu

Néhány évvel ezelőtt valószínűleg nem ismertük volna meg Kirstie Alley-t, ha szembejön velünk az utcán - a leginkább a Nicsak, ki beszél! című, három részt is megért családi filmmel népszerűvé lett színésznő az évek során rengeteg kilót szedett fel.

Fájó szívvel gondolt vissza arra, hová lett a csinos, fitt filmsztár, aki a sármos John Travolta oldalán játszotta el a nagyszájú kissrác talpraesett anyukáját, majd később a Cheers-ben is bizonyított.

Kirstie Alley mára hihetetlen akaraterővel lefogyott. Elsősorban lánya miatt - szeretett volna minél hosszabb ideig a gyermekével maradni az egyre több egészségügyi problémával küzdő színésznő. Az ismét karcsú sztár visszanyert alakjához új célt is kitűzött maga elé.

Elhatározta, hogy saját fogyasztó céget alapít, azután, hogy a hasonló profilú amerikai vállalat, a Jenny Craig szóvivőjeként már nem volt elégedett a munkájával.

A People magazinnak a színésznő elmondta: 2009-ben tervezi elindítani cégét, melynek keretein belül saját tapasztalatait is szeretné megosztani a segítséget kérőkkel, hiszen karcsú alakja érdekében maga is számos fogyási technikát kipróbált.

"Valami teljesen újat szeretnék, ami az emberek millióinak fog segíteni a véget nem érő kilók elleni harcban
- mondta az interjúban a színésznő. - Szeretném látni, hogy a következő generáció már nem esik bele ugyanabba a hibába, mint a miénk: a súlyfelesleggel folytatott állandó küzdelembe..."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.