Anyaszült meztelen Rebecca Creskoff

Képek 18 éven felülieknek - Huh! Teljesen pucérra vetkőzött a vásznon a színésznő!

Alapos meglepetéssel szolgált a gyönyörű színésznő a Hung című sorozat legutóbbi részében - Rebecca Creskoff anyaszült meztelenül jelent meg egy jelenetben.

Rebecca Creskoff mindent ledobott a jelenetben! képgaléria

2010.08.18 11:29ma.hu

Mindent megmutatott a Hung - Neki áll a zászló legutóbbi epizódjában a csinos színésznő, aki 39 évesen sem szégyelli testét, és mitagadás, nincs is takargatnivaló rajta...

Rebecca Creskoff zavartalanul járkál a filmvásznon egyszál semmiben, feltételezzük, hogy partnerének nem kis önuralomra volt szüksége a formás, pucér idomok láttán...

A philadelphia-i sztár New York-ban tanult színészetet, 1998 óta láthatjuk folyamatosan különféle produkciókban.

Rebecca Creskoff számos népszerű filmben és sorozatban játszott, a Mad Men és a Hannah Montana vendégszereplőjeként is feltűnt.

Hamarosan egy szintén kedvelt történetben, a Született Feleségekben is találkozhatunk vele, a 2010 októberében debütáló epizódokban.

Levetkőzött a 49 éves színésznő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.