Igazinak látszik, mégis lekopik?

A csillám tetoválás a nyár slágere!

Ez egy abszolút új trend, ami Európában hódít, a stylistok korábban is alkalmaztak csillám festéseket, de nem volt tartós, egy-két napig lehetett viselni, viszont most már hetekig maradhat a bőrünkön és nagyon-nagyon kényelmes.

2010.08.09 08:34trendmania.hu

Igazinak látszik, de mégis lekopik

Maga a tetoválás az a bőrbe van beleütve és az akár egy életre szól, a henna tetoválások azok egy- két hétig látszanak, ilyenkor a bőr felszínét festik meg, a csillámtetoválás pedig szintén a bőr felszínére kerül csillámragasztó segítségével, és több hétig fennt marad, tehát mehetünk vele fürdő-, nyaralóhelyre, illetőleg extrém sportokat is űzhetünk, bármit, tehát fenn marad.

A csillám tetoválás valójában nem más, mint egy testfestési eljárás, mely garantáltan a leglátványosabb és legcsillogóbb mind közül.

Az Art Glitter arc- és testdíszítő csillámpor, egy gyönyörű csillogó testdísz. Víz- és izzadtságálló, ezért nagyon tartós, tehát bátran lehet strandolni és nem kell felhagyni a sporttal sem.

Testfelülettől függően akár 20 napig is fennmaradhat. A motívumokat kiválóan lehet díszíteni kövekkel, Swarovski kristályokkal, melyek egy speciális kozmetikai bőrragasztóval kerülnek felrögzítésre. A minták 15-30 perc alatt készülnek el.

Kiváló viselet bulikra, bálokra, alkalmakra, strandra.

Formák

Mostanában nem is az állatfigurák, hanem a nonfiguratív minták a trendek, amiket általában valamilyen matt színnel egészítenek ki. Nagyon-nagyon színes a választék és a lehetőség, hogy milyen színeket használjunk.

Persze nagyon mutatós az egyszínű is, az ezüst, vagy az arany, könnyebb öltözködni hozzá, de nagyon divatos most a türkiz, például a sárga, tehát az intenzívebb színek. A fekete mindig jól kiemeli a csillámlást. Itt a Festésénél nem kell annyira figyelni, hogy szabályos legyen a forma, hiszen a csillámot rá visszük a kontúrozott részre.

Ezekhez a csillámokhoz sablon is választható és a sablon segítségével gyakorlatilag könnyűszerrel elkészítheted a saját sminktetoválásodat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.