Nemcsak a ruhákon lepődött meg a közönség...

Zacskófejek és színpompás kavalkád a Dior bemutatóján!

Tátva maradhatott a szája a közönségnek a híres-neves divatház bemutatóján a közelmúltban, a Dior új kreációit bemutató modelleken ugyanis nemcsak a ruha volt különös.

Divat - színpompás, meglepő kavalkád a Dior bemutatóján! képgaléria

2010.07.23 13:30ma.hu

Nem szűkmarkúskodtak a legújabb kreációk anyagát illetően a divatház tervezői - meghökkentően sokoladú kollekciót mutattak be Párizsban, a Dior Couture őszi-téli show-ján.

Lily Cole modell a közönség soraiban

A ruhák igen széles választékát és változatát vonultatták fel a modellek, akik maguk is álmélkodásra okot adó külsőt öltöttek.

A Dior kollekciójában szemet gyönyörködtető előnyt élveztek a báli ruhára emlékeztető, áttetsző anyagokból készült, terjedelmes estélyik, de a mindenhol "puffos", rövidebb változatok is nagy sikert arattak.

A színekkel sem spórolt ezúttal a Dior: gyönyörű kombinációk születtek, hosszú és rövid öltözetekben egyaránt.

Az élénk, színpompás variációk közt a világoskék és a rózsaszín keverése ugyanolyan jól sikerült, mint a feketéé sárgával és ciklámennel.

A modellek erős sminkje remekül mutatott a lenyűgöző kreációkkal, némi meghökkenést okoztak azonban a fejeken látható, különböző - és a ruha színével nem harmonizáló - zacskószerű fejfedők.

Mintha csak becsomagolták volna őket, hogy ajándékba adhassák...

Újra divat a tengerészstílus - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.