Negyvenöt évesen szült a színésznő

Képek - Lánya született Monica Bellucci-nak!

A sztárpáros nemrég nyilvánosságra hozta az örömhírt, miszerint hamarosan újra szülők lesznek - Most pedig már karjukban is tarthatják második gyermeküket, aki szintén kislány lett.

Monica Bellucci és Vincent Cassel házassága képekben képgaléria

2010.05.25 14:30ma.hu

Monica Bellucci és Vincent Cassel ismét babát ringat - A szép olasz színésznő 45 évesen vállalkozott rá, hogy gyermeket szüljön. A sztárpárnak már van egy ötéves lánya, Deva.

Monica nagyobbik lányával, Devával

A hét végén Rómában született meg a második baba, aki a Léonie nevet kapta - tudta meg a People magazin.

A lapnak nyilatkozó forrás szerint a mama és a kisbaba is nagyon jól vannak.

Monica Bellucci és a 47 éves Vincent Cassel 1999-ben házasodott össze, három évvel azután, hogy összeismerkedett a Szerelmi fészek című film forgatásán.

A színész házaspár január végén jelentette be, hogy újra szülők lesznek. Bellucci igazi ajándéknak tartotta a sorstól, hogy még egy lehetőséget kapott az anyaságra.

Monica Bellucci nagy pocakkal, meztelenül

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.