Az olasz díva sokat megmutat!

Érzéki képek: Monica Bellucci topless fotókat vállalt

A nyáron legfeljebb fürdőruhában csodálhatták meg a férfiak a ma is szemrevaló Monica Bellucci alakját - Most azonban úgy döntött az olasz színésznő, hogy ismét szexis fotósorozatot vállal.

Érzéki: Monica Bellucci a GQ 2008 novemberi címlaplánya képgaléria

2008.11.05 12:40ma.hu

Monica Bellucci-t nemigen leshették meg kíváncsi férfiszemek ruhátlanul, a dívának ugyanis a filmkockákon túl nem szokása csak úgy, magamutogatásból vetkőzni.

Monica a párjával, Vincent Cassel-el

Ha megválik ruhájától, azt ízlésesen teszi. A színésznő a GQ magazinnak mondott igent, ő lesz a novemberi szám címlaplánya.

Teljesen most sem tárulkozik ki, ám a sejtelmes, régiesített fotókon megmutatkozik, hogy a lassan negyvennégy éves sztárnak nincs mit takargatnia.

Monica Bellucci Dino Risi Vita coi figli című alkotásában tűnt fel először, mégis inkább a Coppola-féle Drakulával futott be. A Malenában játszott szerepe miatt szintén méltán híres.

A sztár több mint tíz éve a francia Vincent Cassel párja. A színész joggal büszke ma is bombázó nejére, akit nemrég viaszfiguraként is megformáltak. Monica élethű mását a párizsi Grévin Múzeumban állították ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.