Második gyermeke is kislány lesz

Képek - Újra babát vár 45 évesen Monica Bellucci!

Meglepő örömhír - A gyönyörű olasz színésznő és párja, Vincent Cassel mindketten közelebb vannak az ötvenhez, mint a negyvenhet, de most várják második gyermeküket.

Érzéki képek Monica Bellucciról! képgaléria

2010.01.19 17:30ma.hu

Ismét anyai örömök elé néz Monica Bellucci - A 45 esztendős olasz színésznő és 47 éves francia férje, Vincent Cassel immár nem titkolják tovább, hogy kisbaba érkezik a családba.

Bellucci a harmadik hónapban van, és igazi ajándéknak tartja, hogy bár már túl van az ideális koron, hogy anya legyen, mégis kapott az élettől még egy lehetőséget.

Monica és a kis Deva a reptéren

A sztárpárnak már van egy lánya, Deva, de már tudják, hogy másodjára egy hugi érkezik.

Monica nem érzi megterhelőnek mostani terhességét, elmondása szerint semmi gond nincs, remélhetőleg a jövőben sem kell ilyesmire számítani.

A szép színésznő öt évvel ezelőtt lett először édesanya, ekkor született meg Deva.

Vincent Cassel-el egyébként 1999-ben kötötte össze életét hivatalosan is a korábban modellként is befutott, majd népszerű színésznővé vált Monica.

A L'appartement című film forgatásán ismerkedtek meg két évvel az esküvő előtt.

A szexuális kizsákmányolás elleni harcról forgatott Monica Bellucci!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.