Kicsúszott mellek gyűjteménye...

Ajaj, ciki - Kilátszik a cici! - Sztárok baklövései képekben!

Néha nem árt ellenőrizni, hogyan is áll az a fránya ruha - Elnézve a sztárok magabiztos mosolyát, nyilván nem is sejtik, milyen förtelmes fotóikkal nézhetnek szembe másnap! Lassan már gyűjtemények tucatjait lehet készíteni a ciki fotókból, amelyeken bizony kilóg egy és más...

Nini, kikandikál a cici! - Sztárok baklövései képekben képgaléria

2008.02.27 11:00ma.hu - Fotó: Sky News
Jordan

Vannak persze olyan sztárok, akik nem minden ok nélkül villantják ki becses testrészüket - Itt van példának mindjárt Paris Hilton. A szállodaörökösnő tisztában van szépségével, és ahogy csak lehet, igyekszik belőle hasznot húzni. Tőle már-már nem is újdonság egy cicivillantás, hiszen ennél sokkal keményebb dolgokat is láthattunk már tőle... Több szexvideója fent kering az interneten.

Ugyanez az eset Jordan, azaz Katie Price, akinek mellmérete legendás, és ezt nem is igyekszik titkolni. Nemrég ugyan átszabatta kebleit, mert már fájt tőlük a háta - ám nem sokkal lettek kisebbek az eddiginél...

Tara Reid

No és mi van azokkal, akik bizony elsápadva szembesülnek a kinézetükkel egy bulvárlap hasábjain? Nos, ők nem jártak szerencsével...Nem valószínű például, hogy a Született feleségek Edie-jét, Nicollette Sheridan-t túlzottan feldobná saját tengerparti esetlenségének látványa, ahogy a tehetséges teniszező Venus Williams sem pucér melleivel igyekszik általában felhívni magára a figyelmet.

Patricia Arquette úgy döntött, megmutatja, mije van - ekkora kitárulkozásra talán azért mégsem gondolt, de kétségtelen: győzött mellbedobással...Janice Dickinson zöld szerelésén is igen furcsán hat a kikandikáló mellbimbó...

Mások az áttetsző vagy túl laza ruhát nem a legjobb alkalomra választották. Kellemetlen tud lenni, ha egy díjkiosztó kellős közepén bukkan elő a kamerák kereszttüzében egy cici - nem igaz, Tara Reid...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.