Hisztit csapott az erkélyen a sztárbaba

Bájos képek - Jolie és Pitt lánya megkapta, amit akart!

Nem rejtegette csemetéit a csinos színésznő a minap Velencében - Angelina Jolie a dadussal és ikergyermekeivel álldogált egy erkélyen, amikor a kis Vivienne-nél eltörött a mécses.

Volt hiszti - Angelina Jolie a tündéri ikrekkel és a dadussal! képgaléria

2010.03.31 15:30ma.hu

Hetek óta a romantikus olasz városban tartózkodik Angelina Jolie és családja, ahol szemmel láthatóan jól érzi magát a sztár família. Kivéve, amikor egyik-másik csemetének valami nyűgje támad...

A minap a szép színésznő az egyik velencei palota erkélyén beszélgetett a gyerekek dadusával. Ő a kis Knox-ot, míg a dajka Vivienne-t tartotta a karjában.

Eltörött a mécses Vivienne-nél

A kislány azonban hatalmas hisztit csapott, amiért testvérét ringathatta az édesanyja. Addig meg sem nyugodott, amíg Angelina át nem vette őt...

Az ikrek egyébként külsőre ugyanúgy festenek, mint pár évvel ezelőtt a kis Shiloh Jolie-Pitt, Brad Pitt és Angelina első vér szerinti lánya.

A szőke, leginkább édesapjára emlékeztető Shiloh a hírek szerint furcsán viselkedik az utóbbi időben.

Fiúnak érzi magát, ilyen ruhákban jár és elvárja, hogy John-nak szólítsák...A szülők remélik, hogy előbb-utóbb átmegy rajta a bolondéria.

Az ikrekről általában kevés fotót láthatunk, így most külön öröm, hogy gyönyörködhetünk a gyönyörű sztárbabákban.

Kit választ Angelina Jolie?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.