Taylor Lautner-t és Miley-t is elismerték

Még a gyerekek is Obamánét díjazzák

Újabb elismerést zsebelt be Michelle Obama amerikai fist lady, akit ezúttal a gyerekek díjaztak Kid's Choice Award elismeréssel.

2010.03.28 16:15MTI

Barack Obama elnök neje mellett Miley Cyrus énekest és az Alkonyat vámpírfilmekből ismert Taylor Lautner színészt is jutalmazták.

Előbbi a legkedveltebb színésznőnek, utóbbi a legkedveltebb színésznek járó díjjal gazdagodott. A díjazottakra 115 millió internetes szavazat érkezett.

Lautner duplázott, Kristen Stewart színésznővel, az Alkonyat-filmek női főszereplőjével ugyanis ők kapták a legjobb párnak járó díjat.

Michelle Obama a Big Help elnevezésű díjat érdemelte ki az amerikai fiataloktól, a first lady műholdas kapcsolás segítségével köszönte meg az elismerést, amelyet a Let's Move elnevezésű kampányáért kapott.

Az amerikai elnök felesége által indított program célja, hogy sportolásra és egészségesebb étkezésre bírja a gyerekeket. A díjazottak között a Black Eyed Peas, Taylor Swift és Jay-Z is szerepelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.