Barack és Michelle Obama lekörözték a sztárokat!

Az elnök és a first lady a legjobban öltözöttek!

Barack és Michelle Obama lekörözték a hollywoodi sztárokat a Vanity Fair magazin nemzetközi jólöltözöttségi listáján. A sort az elnök vezeti, felesége a második helyre került.

Képekben a mindig elegáns Michelle Obama! képgaléria

2009.08.06 09:10MTI

A korábbi nyertesek közül idén nem került fel Angelina Jolie, de férje, Brad Pitt még rajta maradt.

A rangsort a divatvilág "bennfentesei" állították össze.

Az elnöki páron kívül szerepel még a listán Penélope Cruz spanyol, Anne Hathaway amerikai színésznő, Tiki Barber, az NBC televízió tudósítója, valamint a James Bond-filmek sztárja, Daniel Craig is.

Lekörözték a legnagyobb sztárokat!

A politikai élet szereplői közül nemcsak az Obama házaspárt "listázták" a szakemberek: a francia elnöki pár, Nicholas Sarkozy és Carla Bruni szerepel rajta, valamint New York városának jelenlegi polgármestere, Michael Bloomberg és társa, Diana Taylor is.

Tudjon meg mindent az Obama házaspárról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.