Amanda Seyfried döglesztő nő lett

Izgató fotók: Borzasztóan szexi a szende Mamma mia-sztár!

A musical-ben még cserfes kislányként daloló szőke színésznő mára olyan szerepeket is vállal, melyben ledobja a ruháját - Amanda Seyfried most egy igen erotikus fotósorozattal is előállt.

Erotikus pózokban a szende szőkeség, Amanda Seyfried! képgaléria

2010.03.16 19:30ma.hu

Gyorsan dögös, felnőtt nő lett a nagysikerű Mamma mia! musical Sophie-ját alakító Amanda Seyfried - A mutatós fiatal színésznő manapság egyre-másra kapja a jobbnál-jobb szerepeket.

A szende külsejű szőkeségről hamar kiderült, hogy sokkal vadabb karaktert is tud ő hozni!

A Jennifer teste című thrillerben leszbikus csókot vált Megan Fox-szal, a Chloe című, nálunk még kérdéses, mikor bemutatandó filmben a ruháitól is megszabadul a kamerák előtt.

Teljesen meztelen fotózásra azonban a jelek szerint még nem kapható, ám az Esquire magazinban megjelent erotikus felvételek anélkül is igencsak megmozgatják az urak fantáziáját, hogy Amanda mindenét pőrén megmutatta volna...

Az izgató fekete alsóneműben, combig érő harisnyában és csipkeszerelésben pózoló színésznőre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy az embert hidegen hagyja. És még csak most kezdődött a karrierje.

Amandát még a farkas is megzabálná!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.