Lemezzel készül az Alkonyat-sztár!

Szexi képek - Robert Pattinson rocker lesz?

Az Alkonyat című vámpíros-romantikus film és folytatásának főszereplője, Robert Pattinson úgy döntött, a zeneiparban is kipróbálja tehetségét - adja tudtul értesüléseit a The Sun.

Képekben a sármos Robert Pattinson! képgaléria

2010.03.14 14:30mellesleg

A színész azt tervezi, hogy 2011 elején jelenteti meg az első albumát.

"Fel akarom venni az egész anyagot az év végéig" - nyilatkozta Robert Pattinson. "Minden barátom zenéléssel foglalkozik, idegesít, hogy csak én nem jutottam még odáig, hogy megjelenjen egy CD-m."

Az "R-Patz" becenevet viselő színész már ifjú korában elkezdett gitározni, zongorázni és zenét írni, és a hangját is eléggé jónak találták azok, akik a 2008-as Twilight (Alkonyat) című film zenéjét összeállították, ugyanis azon az albumon ő énekli a Never Think dalt.

Saját bevallása szerint az eddigi mozis munkái miatt nem jutott egyről a kettőre a zenei karrierjével, de megfogadta, hogy idén mindenképpen időt szakít az éneklésre.

Mivel Pattinson neve önmagában garantál bizonyos mennyiségű eladott példányszámot, ezért több kiadó is megkereste ajánlatokkal.

A The Sun tudósítójának véleménye szerint a Polydornak van a legnagyobb esélye, ugyanis náluk szerződött le Van Morrison is, akinek Pattinson hatalmas rajongója.

Vallott Pattinson: együtt van a kollegájával

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.