Taylor izmossága láttán félénk lett...

Szexi fotók - Robert Pattinson szégyelli, de megmutatja testét!

Amikor Robert Pattinson meztelen felsőtestét mutatta meg múlt tavasszal Olaszországban, a Twilight rajongók majdnem megvakultak. Most még több várható tőle, a New Moon című epizódban!

Robert Pattinson meztelen felsőtesttel a New Moon forgatásán! képgaléria

2009.11.21 15:40mellesleg

A New Moon című, új epizódban még többet mutat meg magából a lányok álma, Robert Pattinson.

Elmondása szerint azonban nem volt olyan vidám pillanat számára, amikor tavasszal Olaszországban ledobta ruháit.

Taylor Lautner félmeztelenül

"Hülyén éreztem magam, amikor kiléptem a napfényre 2000 ember elé egy város főterén, és letéptem magamról a ruhákat." - mondta a Parade magazinnak. "Tulajdonképpen sztriptízeltem."

Míg a ruhátlanság önmagában is zavaró volt Robertnek, nem javított az egóján az sem, hogy színésztársa, Taylor Lautner (aki Jacob Black-et alakítja) sokkal jobban kimunkált izmokkal rendelkezik.

"Ugyanaz volt a reakcióm, mint mindenki másnak: Jó ég, most le kell mennem az edzőterembe." - idézte fel Robert a pillanatot, amikor meglátta Taylor felsőtestét.

Képtelen randizni Robert Pattinson?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.